27/02/2021

GlideApp: Kodlamasız Profesyonel Uygulama Yapmak

ile Arfbot

Sizlere daha önce kendi uygulamanızı üretmenizi sağlayacak Marvel’dan bahsetmiştik. Marvel ile uygulamanızın sayfalarını, her butona tıklandığında ne olmasını istediğinizi kurgulayıp kağıda aktarıyordunuz. Ardından fotoğraflarını sırasıyla çekip programa yüklediğinizde prototip projenizi kolaylıkla insanlara aktarabileceğiniz, kodlama gerektirmeyen içeriğinizi üretmiş oluyordunuz.

Bu kez kağıt ve kalemi de ortadan kaldırıyoruz ve yine herhangi bir kodlama bilgisi gerektirmeyen, tamamen dijital ortamda üretim yapacağınız bir platform olan GlideApp ile sizleri tanıştırıyoruz!

GlideApp kullanım açısından Marvel’dan bir tık daha zorlayıcı olabilir ancak Google E-Tablolar ile uyumlu çalışması ve kolaylıkla anlaşılabilen kütüphanesi sayesinde biraz üstünde çalışan herkes kolaylıkla GlideApp üzerinden profesyonel uygulama ortaya çıkarabilir. Ayrıca uygulamanızın kapsamını tamamen sizin merakınız belirler. Ne kadar çok merak eder, GlideApp kütüphanelerinde araştırma yaparsanız o kadar orijinal içerikli ve kapsamlı sonuçlar ortaya çıkacaktır!