01/09/2022

Birinci Online Atölye: 11 Eylül 2022

ile Arfbot

Merhaba Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler,

1) Ankara Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen TechAnkara Maker Programı kapsamında Dijital Çağ Atölyesi işbirliği ile düzenlenen ArfBot Oyun Kodlama Yarışması yeniden başlıyor!

2) Yarışma, Ankara’da ikamet eden 8-14 yaş arası tüm çocukların katılımına açık ve ücretsizdir. Yarışma süresi boyunca her pazar günü (5 Eylül – 4 Kasım 2022) ArfBot YouTube kanalı üzerinden velilere, öğretmenlere ve öğrencilere yönelik atölyeler ve seminerler düzenlenecektir.

⏩ ArfBot YouTube Kanalı: https://youtube.com/c/ArfBot

Yarışma ve atölyeler ile ilgili detaylı bilgi aşağıdaki web sitesindedir;

✅ Yarışma Web Sitesi: https://yarisma.arfbot.com/

3) Güvenli internetin sembol karakteri ArfBot temalı oyununuzu gönderin, yarışmaya katılın, büyük ödüllerden birini siz kazanın! Detaylar için yukarıda bulunan web sitesindeki tüm bilgilere göz atmanızı öneririz.

••••••

Atölye Programlarımız Hakkında;

4) Merakla beklediğiniz yüz yüze atölye programlarımız yarışma süreci bitiminde başlayacaktır. Kısıtlı kontenjanlarımıza yoğun ilgi sebebiyle yarışma sonrası başlayacak yüz yüze atölye programlarına değerlendirmeyle öğrenci alınacaktır. Değerlendirmede öğrencinin yarışmaya ve online atölyelere katılımı göz önünde bulundurulacaktır. Bu sebeple öğrencimizin yarışmaya katılım göstermesi önemlidir.

⚠️ Yarışma Web Sitesi: https://yarisma.arfbot.com/

İlginiz için teşekkür eder, öğrencimizi tamamen ücretsiz olan yarışmamıza yönlendirmenizi bekleriz.