14/12/2022

Buddy.ai: Çocuklar İçin İngilizce Uygulaması

ile Arfbot

Buddy, çocukların eğitici sanal İngilizce öğretmeni!

Çocuklar Buddy ile oyun oynarken, İngilizce konuşmayı, kelime haznesini geliştirmeyi, 1500’den fazla kelime ve kalıbı söylemeyi öğrenirler. İşin heyecanlı tarafı, çocuklar oynarken, Buddy’de öğrenmeye devam eder. Buddy’nin alfabe, kelime hazinesi ve eğitsel yetileri gelişmeye, video tabanlı alıştırmalar gibi yenilikleri devam eder.

Buddy’nin odağında İngilizce konuşma dilini öğretmek olduğundan; diyaloglar, kelime hazinesi ve interaktif içerik uygulamanın kalbinde yer alıyor. Ayrıca, oyun tabanlı teknoloji kullanarak Alfa Nesil de dediğimiz “Dijital Yerliler”e hitap ediyor. Sanal robot öğretmen Buddy, küçük öğrencilerle konuşup oyunlar oynarken, onların yeni kelimeler öğrenmesini ve duyduklarını anlama ve konuşma yetilerini geliştirmelerini sağlıyor. Çocuklar uygulama içindeki oyundaki farklı bölümlerde, aynı kelimeleri farklı bağlamlarda tekrar görerek daha hızlı öğrenebiliyorlar.

Oyunu İndirmek İçin: Tıklayınız

Bu “Buddy.ai: Çocuklar İçin İngilizce Uygulaması” gibi çocuklar ve ebeveynler için eğlenceli ve yaralı diğer tüm içeriklere arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Diğer blog yazılarınız için; tıklayınız.