12/06/2020

En İyi Ebeveyn Kontrolü Uygulaması

ile Arfbot

Çocuğunuzun uygun şekilde filtrelenmiş güvenli bir arama motorundan internette arama yaptığından emin olmak için bilgisayar bilgisine sahip bir ebeveyn olmanız gerekmez. Çocuklarınızın arama sonuçlarındaki tüm kötü içeriği engelleyen ek Google filtrelememiz var. İyi bir başlangıç, ancak en iyi ebeveyn kontrolü uygulamalarının çocukları çevrimiçi çok çeşitli tehditlerden korumak için de tavsiye edilir.

Google arama dışında, bir internet filtreleme uygulaması kullanıyor olsa bile, ebeveyn kontrolü yazılımı yüklü olmadan web’de arama yapan çocuklar , arkadaşlarından birinin onlara anlatmış olabileceği herhangi bir web sitesine doğrudan gidebileceklerdir. Siber zorbalık, çevrimiçi yırtıcılar veya uygunsuz görüntüler gibi sosyal medya endişeleri de vardır.

Peki en iyi şekilde gizli tutulan kişisel fotoğrafların gönderilmesi gibi zararlı metinlere ne dersiniz? Video oyunları oynamak için çok fazla zaman harcamak da dahil olmak üzere zararsız tehditlere ne dersiniz? Bir arama motoru tüm bu sorunları kontrol edemez. Çevrimiçi tam güvenlik için bir yazılım uygulaması gerektirir.

İPhone, Android, Fire, Chrome için Ebeveyn Kontrolü Uygulaması

Tam çevrimiçi güvenlik için kapsamlı bir çözüm , çocuklar için çevrimiçi etkinliğin tüm yönlerini Filtreleyen ve İzleyen yazılımdır . Kullanımı kolay bir uygulama veya erişim ve ebeveynlerin çocuklarının çevrimiçi olarak korunduğunu bilmelerini sağlayan bilgisayar panosu sağlar.

Yazılım çözümleri, ebeveynlerin çocuklarının aktivitelerini çevrimiçi olarak kontrol etmelerini, çocuklarının güvenliğini sürdürmelerini, çocuklarının ekran zamanlarını yönetmelerini ve en iyi yaptıkları şeyi yapmaya devam edebilmeleri için kendi zamanlarını daha etkili bir şekilde yönetmelerini kolaylaştırır: Ebeveyn.

Etkili Ebeveyn Denetimleri şunları içerir:

  • Anahtar kelime ve kelime öbeği filtreleme dahil web filtreleme.
  • Uygulama Filtreleme (Uygulamaları kategoriye, ada veya yaş derecesine göre engelleme).
  • Kullanıcıların gerçek zamanlı etkinliğini izleyin ve yönetin.
  • İPhone’lar, Android ve Amazon (Kindle Fire) dahil olmak üzere birden fazla bilgisayarın, dizüstü bilgisayarın ve mobil cihazın merkezi yönetimi.
  • Zaman yönetimi ve günlük planlama.

Ebeveynler ve veliler de aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi ürün geliştirmesinin tadını çıkaracaklar:

  • Sohbet filtreleme.
  • Bilgisayardaki sistem değişikliklerini engellemek için güvenlik seçenekleri.
  • Yeni uygulamaların yüklenmesi gibi e-posta veya metin yoluyla uyarı bildirimleri.
  • Görünmez / gizli operasyon.
  • Kullanıcıların nerede olduklarını ve çevrimiçi olup olmadıklarını gerçek zamanlı izleme.

En iyi Ebeveyn Kontrolü Yazılım Uygulamasını indirin

Çocukların güvenliğini ve masumiyetini korumak söz konusu olduğunda, İnternet artık sadece bir arama motoru değildir. Çocukları çevrimiçi ortamda güvende tutmak için diğer pek çok unsura ihtiyaç vardır. Bahsetmemek gerekirse, ebeveynler ekran süresi kısıtlamalarını, sosyal medya arkadaşlarını, mesajlaşmayı ve fotoğrafları yönetmek için daha fazla zaman harcar – ebeveynlerin çocukları ile daha güçlü bir ilişki kurmaya daha az zaman ayırmaları gerekir.

Ebeveyn Kontrol Yazılımı “kötü adam” izleme faaliyeti haline gelir. Kötü içeriği engellerken, çevrimiçi yaptıklarından çocuğunuzun sorumluluğunu üstlenir. Kötü bir rapor ancak çevrimiçi zararlı bir şeyler yapmaya çalışırsanız alırsınız.

Güvenli aramayı açmak yeterli değildir . Ebeveyn Kontrolü Uygulamaları, ebeveynlerin yeni gerçekliğe uyum sağlamasına yardımcı olur. Sadece çocukların güvende kalmasını sağlamakla kalmaz, izleme yazılımı internette doğru kararları vermek için çocuklarda karakter oluşturmaya yardımcı olabilir.

Bir ebeveyn olarak, artık çocuklarının çevrimiçi ortamda ne aradığı, arkadaşlarının kim olduğu ve aslında o tarih projesi için çalışıp çalışmadığı ya da sadece oyun oynama zamanını öldürüp öldürmedikleri konusunda “tahmin oyunu” oynamak zorunda değilsiniz.

Biliyor musun? (Çocukların İnternet Kullanımı)

Çocuklarınızın çevrimiçi ortamda neye baktığını biliyor musunuz? ABD’li gençlerin% 41’i ebeveynlerinin hiçbir fikri olmadığını söylüyor…

Çocuklarınızın sosyal ağ sitelerini ne sıklıkta kullandığını biliyor musunuz? Norton Online Living raporuna göre, 13-17 yaş arasındaki ABD gençlerinin% 76’sı sosyal ağ sitelerini “sürekli” veya “sık sık” ziyaret ediyor.

Çocuğunuza bir yabancı tarafından çevrimiçi olarak ulaşılıp ulaşılmadığını biliyor musunuz? ABD’li çocukların% 16’sına çevrimiçi olarak bir yabancı tarafından yaklaşıldı. Çocuğunuz bunlardan biri mi?

İnternet İzleme Stratejiniz nedir?

Filtreleme hizmetleri için arama motorlarına veya güvenli arama uygulamalarına güvenebilirsiniz, ancak bunlar sosyal medya veya ekran süresi izlemeyi içerecek şekilde tasarlanmamıştır. Başka bir seçenek, çocuklara çevrimiçi sorumluluk ve hesap verebilirlik öğretmeye yardımcı olma yollarıyla birlikte yazılımla ortak olan diğer ebeveynlere katılmaktır .12

Yazılımın Gücü ile Daha Fazlasını Yapın ..

  • Evinizdeki her kullanıcı için yaşlarına göre internet erişimini kontrol eden bir ebeveyn kontrolü uygulamasının ne kadar kolay olabileceğini keşfedin.
  • Artık çocuğunuzun çevrimiçi aktivitelerini izlemesi veya telefonundan kötü uygulamalar aramasını istemek zorunda kalmamak için stresin tadını çıkarın.
  • Ebeveyn odağı ve gönül rahatlığı, bir uygulamanın veya herhangi bir bilgisayarın tam kontrolünün parmaklarınızın ucunda olduğunu bilerek geri yüklenebilir.