30/12/2022

Öğretmen Onaylı Uygulamalar: Yeni Yürümeye Başlayan 2+

ile Arfbot

2 ve 5 yaşındaki çocuklar ile daha küçük çocuklar için 15 eğitim oyunu mevcuttur. Erken gelişim için bu uygulama oyunları; sıralamayı, nesneleri, renk boyut ve şekle göre sınıflandırmayı içerir. Uygulama, okul öncesi çocuklar için tasarlanmıştır. Çocukların ve küçük çocukların birden fazla ilgi çekici oyun oynamaları ve mantıksal düşüncelerini, göz koordinasyonlarını geliştirmeleri için ortam sunar. Uygulamada; sayılar, şekiller, sayma, renkler, boyutlar, sıralama, eşleştirme ve dahası bulunmaktadır. Bu oyun beynin bilişsel yeteneğini, konsantrasyonunu, hafızasını ve gözlem becerilerini geliştirmeye yardımcı olur.

Oyunda basit bulmacalar mevcuttur. Bunlar çiftlik temalı basit 4 parçalı bulmaca oyunlarıdır. Parçalar büyük ve küçük çocukların seçmesi ve hareket etmesi için kolaydır. Boyut eşleştirme oyunu, renk sıralama oyunu, numara öğrenme oyunu gibi birçok seçenek mevcuttur. Bu oyun beyin gelişimi çok değerlidir. Ayrıntıları farketmek, okumadaki çabaları temel oluşumunu sağlar. Ve daha sonraki aşamada ise okuma ve matematik becerilerinin gelişimini teşvik etmek için oyunlar büyük harfler ve sayıları içerir. Çocuk harflerin ne anlama geldiğini henüz bilmeyecek ancak mektup şekillerine aşina olmasına ve aralarındaki farkı anlamasına yardımcı olacaktır.

Öğretmen onaylı olduğundan dolayı ailelerin güvenlik açısından endişelenmesine gerek yok. Oyun reklam içermiyor. Oyun tasarlanırken çocuklarla beraber test edilerek tamamlanmıştır. Kişisel verileriniz korunur.

İndirmek için; Tıklayınız

Bu “Öğretmen Onaylı Uygulamalar: Yeni Yürümeye Başlayan 2+” gibi çocuklar ve ebeveynler için eğlenceli ve yararlı diğer tüm içeriklere arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Diğer blog yazılarımız için; tıklayınız.