10/03/2023

TRT Bil Bakalım: Bilgi Yarışması

ile Arfbot

Reklamsız ve ücretsiz, arkadaşlarınla ya da ailenle grup olarak oynayabileceğin bir bilgi yarışmasına ne dersin?

Hem genel kültürünü zenginleştirecek hem de düzenlenen yarışmalarla seni eğlendirecek çok donanımlı bir uygulamayla karşınızdayız.

TRT tarafından ortaya çıkartılan “TRT Bil Bakalım’’ bilgi yarışması oyununu ilk yüklediğimizde yarışma üzerindeki ilerlemelerimizi görebilmek adına kayıt ol ya da giriş yap sekmeleri çıkıyor. Fakat herhangi bir hesap oluşturmadan da uygulamayı kullanabiliyoruz.

Giriş yapma ekranını geçtikten sonra ikinci sayfada bizleri tek başına ve karşılıklı sekmeleri karşılıyor. Eğer bireysel olarak oynayacaksak tek başına, çevremizden veya o an uygulamada aktif olanlarla oynayacaksak karşılıklı sekmesini seçiyoruz.

Tek başına sekmesini seçtiğimizde karşımıza birbirinden farklı kategoriler çıkmaktadır. Böylece uygulama zaman yolculuğundan şehirlere, gastronomiden astronomiye birçok farklı alanda bilgimizi göstermeye imkan sağlamaktadır.

Karşılıklı sekmesini seçtiğimizde ise karşımıza bire bir, çoklu ve özel oda gibi seçenekler çıkmaktadır. Bire bir olarak seçersek rastgele bir kategoride rastgele biriyle yarışma ortamı hazırlanmaktadır. Çoklu olarak seçtiğimizde rastgele seçilen beş kişiyle yarışılmaktadır. Özel odada ise 10 kişiye kadar arkadaş davet edilebilmekte ve onlarla yarışılabilmektedir. Başka bir arkadaşınız oda kurarsa da oda numarasını size vererek o odaya sizi dahil edebilmektedir.

Yarışmaları oynadıkça ve kazandıkça puanlar birikmekte bu puanlarda seviyemizi belirlemektedir. Hem eğleneceğimiz hem de bilgilerimize bilgi katacağımız eğlenceli bilgi yarışması “ TRT Bil Bakalım” oyununu ;

Ios üzerinden indirmek için tıklayınız.

Android üzerinden indirmek için tıklayınız.

Bu “TRT Bil Bakalım” gibi çocuklar için eğlenceli ve yararlı diğer tüm etkinliklere, web sitelerine, uygulamalara, yarışmalara, videolara, haberlere ve oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Arfbot Çocuklara Özel Arama Motoru ©️ Artık Türkçe!
Çocuk dostu, akıllı, ücretsiz ve güvenli Türkçe arama motoru Arfbot yurt dışındaki başarılı örneklerinden sonra sonunda Türkiye’de!