07/06/2021

Vizzy.io: Music Video Maker ile Dinleyicileri Büyülemek

ile Arfbot

Enstrüman çalarak veya tamamen sanal ortamda üretmiş olduğunuz elektronik müziğinizi insanlarla paylaşmak isteyebilirsiniz. Böyle bir durumda müziğinizin içerik kalitesi kadar sunuş şekliniz de dinleyicilerin düşüncelerine ve dinleme süresine etki edecektir.

Özellikle hip-hop, rock, pop, caz gibi hareketli türdeki içeriğinize ekleyeceğiniz dinamik yapılı videolar müziğinizle bütünleşecektir. Peki herhangi bir şekilde telif hakkı olmaksızın hareketli bir müzik görseli nasıl tasarlayabiliriz?

Vizzy.io size bu fırsatı sunuyor. Objektif olarak değerlendirmek gerekirse sitemizin ara yüzü başlangıçta biraz karışık gelebiliyor ancak üzerinde uğraştıkça, yeni tasarımlar ortaya çıkardıkça öğrenmesi de bir o kadar kolay oluyor. “Benim tasarım ve içerik üretimi yeteneğim oldukça zayıftır nasıl yapılır ki şimdi bu?” diyenlerden iseniz hiç endişelenmeyin. Örnek modeller üzerinde ufak değişiklikler yaparak bambaşka, müziğinize uygun arka planlar kurgulayabilirsiniz.

Kurgulamanız bittikten sonra ise müziğinizi Vizzy.io’ya yüklemeniz yeterli. Ritimler ile hareketlerin nasıl bütünleştiğinizi gördüğünüzde sonuca siz bile inanamayacaksınız! Şimdiden iyi eğlenceler dileriz!