05/11/2022

Yarışma Ekibi Teşekkür Eder!

ile Arfbot

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen TechAnkara Maker Programı kapsamında Dijital Çağ Atölyesi işbirliği ile düzenlenen ArfBot Oyun Kodlama Yarışması 2022 için, 8-14 yaş arası çocuklarımız dot big bang üzerinden yarışma temasına uygun oyunlarını üretip tarafımıza gönderdi. Başvuruların sonlanmasıyla birlikte, Ankara ili genelinde büyük sosyal fayda ve farkındalık sağlayan bu etkiliğin başarıyla düzenlenmesinde pay sahibi olan;

  1. Güvenli internetin sembol karakteri “ArfBot” temalı üç boyutlu oyununu, yarışma dokümanında belirtilen kriterlere uygun bir şekilde üretip göndererek yarışmaya başvuru yapan tüm katılımcılara gösterdikleri ilgi için,
  2. Yarışmayı birlikte düzenleyen çözüm ortakları olan Ankara Kalkınma Ajansı ve Dijital Çağ Atölyesi’ne sürece verdikleri destekten dolayı,
  3. Çocuklarımızı teknoloji tüketiciliğinden oyun üreticiliğine taşımaya gayret gösteren yarışmamızın, geniş kitlelere yayılmasına yardımcı olan sosyal medyadaki değerli destekçilerimize,
  4. Ve tabi ki; büyük bir özveriyle öğrencilerini yarışmaya katılmaları için teşvik eden kıymetli öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Yarışmanın web sitesindeki zaman çizelgesinde de belirtildiği üzere 5-13 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak ön eleme sürecinde, yarışma jürisi tarafından verilen toplam puanlarda iki ayrı yaş kategorisinde en yüksek puanı alan katılımcılar çevrim içi ortamda yapılacak olan finale davet edileceklerdir.

Çeşitli sebeplerle başvurusunu yapamayan ya da tamamlayamayan “geleceğin yazılımcıları” üzülmesin. En yakın zamanda yeni etkinliklerimizle alakalı sizleri bilgilendirmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. Açıklayacağımız sürprizlerimiz için bizi takipte kalmanızı öneririz.

Finale çıkan adaylar, başvuru formlarında belirttikleri mail adreslerine gönderilecek e-posta ile bilgilendirilecektir. Ayrıca finalistler 14 Kasım 2022 pazartesi günü yarışmanın web sayfasında duyurulacaktır.

Tüm paydaşlara gösterdikleri teveccüh için bir kez daha teşekkür eder, şimdilik izninizi rica ederiz. Çünkü; Ankara’nın dört bir köşesinden gelen, çözüm ortaklarımızdan oluşan jürimiz tarafından değerlendirilmesi gereken, her birinin üzerinde titizlik ve hassasiyetle durulacak bir sürü oyunumuz var!

Yarışmadan sonra da “çocuk dostu, akıllı, ücretsiz ve güvenli Türkçe arama motoru ArfBot’u” takip edeceğinizi umut eder, sağlıklı ve huzurlu günler dileriz.

Arfbot.com Ekibi | Çocuklara Özel Arama Motoru ©