19/03/2021

Yarışma Sonucu: 8-10 Yaş Kategorisi Ödülleri

ile Arfbot

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, GARAJ Girişimcilik Merkezi, Dijital Çağ Atölyesi, SAMM Teknoloji ve Arabamiyika katkılarıyla ArfBot.com tarafından düzenlenen Arfbot Oyun Kodlama Yarışması’nın 27/02/2021 tarihinde gerçekleştirilen final etkinliği neticesinde dağıtılan ödüller sahiplerini buldu.

8-10 Yaş Kategorisi Ödülleri;
1. Mustafa Şen – Ödülü Asus Dizüstü Bilgisayar
2. Irmak Nisa Turan – Ödülü Raspberry Pi 400 Bilgisayar
3. Elif Yağmur Dürü – Ödülü Raspberry Pi 4 Başlangıç Seti
4. Mert Can Aydıner – Ödülü Sanal Gerçeklik Gözlüğü
5. Ayşe Nilsu Kocaer – Ödülü Arabamıyıka.com Hediye Çeki

Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen yüzlerce oyun arasından güvenli internetin sembol karakteri “ArfBot” temalı arcade oyunuyla finalde yarışan adayların başarılarını taçlandırmak adına 5 finalist de ödülle uğurlandı.

Pandemi döneminde ekran ile kurdukları ilişki ile doğru orantılı olarak oyun bağımlılıkları artan çocuklarımızı, teknoloji tüketiciliğinden oyun üreticiliği noktasına taşımaya gayret gösteren yarışmamıza destek veren herkese ve özellikle çözüm ortaklarımız ve ödül sponsorlarımız;

-TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi,
-GARAJ Girişimcilik Merkezi,
-SAMM Teknoloji ve SAMM Market,
-Microsoft Makecode Arcade,
-Djital Çağ Atölyesi,
-Arabamiyika.com’a bir kez daha çok teşekkür ederiz.

Çevrim içi (online) olarak yapılan “muhteşem final etkinliği” kayda alınmış ve paylaşım için tüm ödüllerin sahiplerine ulaşması beklenmiştir. Kayıt çok kısa bir müddet sonra kesintisiz bir şekilde video paylaşım sitesi YouTube.com üzerinden kamu ile paylaşılacaktır.

En yakın zamanda yeni etkinliklerimizle alakalı sizleri bilgilendirmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. Açıklayacağımız sürprizlerimiz için takipte kalmanızı öneririz.

Yarışmadan sonra da “çocuk dostu, akıllı, ücretsiz ve güvenli Türkçe arama motoru ArfBot’u” takip edeceğinizi umut eder, sağlıklı ve huzurlu günler dileriz.

Arfbot.com Ekibi | Çocuklara Özel Arama Motoru ©