31/07/2023

ArfBot: Her Gün 1 Yeni Güvenli Oyun

ile Arfbot

Çocuk ve genç dostu; akıllı, ücretsiz ve güvenli Türkçe arama motoru ArfBot.com © demo sürümünde barındırdığı blog, harita, yarışma sekmeleri ile birlikte güvenli oyun deneyimi de sunmaktadır.

https://oyun.arfbot.com/ adresinden giriş yapılarak erişilebilecek bu alanda; Dijital Çağ Atölyesi‘nde eğitim alarak üretime geçen öğrencilerin oyunları, ArfBot Oyun Kodlama Yarışmaları neticesinde ortaya çıkan oyunlardan seçilenler ve internet dünyasında güvenle oynanabilecek oyunlar sergilenmektedir.

Her Gün 1 Yeni Oyun kategorisi ise günlük olarak denetlenip seçilerek servis edilen oyunların kategorisidir. Güncel bir şekilde hafta içi her gün bu kategoriye yeni güvenli bir oyun eklenmektedir. Siz de bu kategoriden günlük eklenen yeni nesil oyunları takip ederek güvenli oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Aşağıda bazı oyun örnekleri mevcuttur;

Bu “ArfBot Oyun Nedir? Çocuklar İçin Önemi” gibi çocuklar ve ebeveynler için eğlenceli ve yararlı diğer tüm içeriklere arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Diğer blog yazılarımız için; tıklayınız.