15/07/2020

Blush.Desing: Herkes İçin İllüstrasyonlar

ile Arfbot

Blush.Desing, Dünyanın dört bir yanından çizerlerin illüstrasyonlarına erişmenizi sağlayan, bir illüstrasyon kütüphanesidir. Ayrıca Blush ile ulaştığınız bütün bu illüstrasyonları kişiselleştirmeniz de mümkün. 

Blush‘ta farklı içerikleri bir araya getirerek beğendiğiniz çizimleri, istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu web sitesi, tasarım dünyasında dijitalleşmeyi ve illüstrasyon kullanımını teşvik etmeyi amaçlıyor.

 Blush, 8 yetenekli sanatçının 12 farklı kategoride yaptığı çizimler yapıyor. Siz de bu çizimleri onlarca farklı kişiselleştirme seçeneği ile kendi illüstrasyonlarınızı oluşturabiliyorsunuz.Ayrıca oluşturduğunuz illüstrasyonlarda bulunan mevcut eşyaları, arka plan rengini ve insanların kıyafetlerinden saç stillerine ve hatta yüz ifadelerine kadar pek çok bileşeni değiştirebiliyorsunuz.  

Blush, web sayfasını veya reklam görsellerini illüstrasyonlarla süslemeyi düşünenler için mükemmel bir alternatif. Ayrıca site kullanıcılarına kurumsal renk kodlarınızı girerek illüstrasyonları kurumsal kimliklerine uygun tasarlama kolaylığı da sağlıyor.