26/01/2022

Kilometreler Yardıma Dönüşsün:Charity Miles

ile Arfbot

Charity Miles uygulamasını daha önce duymuş muydunuz? Ya da spor yaparak aynı zamanda da bazı kuruluşlarla yardım edebileceğinizi? Attığınız her adımın ya da çevirdiğiniz her pedalın birer sivil toplum örgütlerine bağış olabileceğini biliyor muydunuz?

Gelin hem spor yapmayı teşvik eden hem de bağış yapmamıza aracı olan Charity Miles uygulamasını inceleyelim.

Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen adım ve kilometre sayar uygulamalarını birçoğumuz duymuşuzdur. Özellikle de ‘’Sağlık için günde 10.000 adım’’ sloganlarıyla bizleri sağlığa teşvik etmektedirler. Tabi ki günlük attığımız adımları ya da ilerlediğimiz kilometreleri herhangi bir sayaç olmadan takip etmek oldukça zordur. Bu sebeple de hem akıllı cihazlarımızda hem de giyilebilir akıllı aksesuarlarımızda adımsayarlar bulunabilir.

Charity Miles Nedir?

Charity Miles uygulamasının diğer adımsayar uygulamalarından temel farkı attığınız adımları bağışa çevirmesidir. Uygulamayı ilk yüklediğimde karşımıza yeni bir hesap oluşturma veya var olan hesaba giriş yapma ekranı gelmektedir.

Giriş Ekranı

İkinci ekranda bu uygulamayı neden indirdiğimizi seçmemiz beklenmektedir. Uygulamayı indirme sebeplerimizden birini seçerek diğer sekmeye geçebiliriz.

Üçüncü olarak karşımıza gelen ekranda bağış yapabileceğimiz kuruluşların isimleri ve amblemleri bulunmaktadır. Adımlarımızın ve kilometrelerimizin bağış olarak dönmesini istediğimiz sivil toplum kuruluşunu seçmemiz gerekmektedir.

Son aşama da ise kendimizle ilgili bilgileri girip uygulamayı kullanmaya başlayabilmekteyiz. Eğer uygulamaya giriş yaptığımızda bisiklet ile devam edeceğimizi belirttiysek mil başına 10 sent, yürüyüş ya da koşuyu tercih ettiysek 25 sent kazanılır. Kazanılan sentler sponsor firmaların kullanıcılar adına yaptığı bağışlar uygulama üzerinde birikir.

Kişisel Bilgiler

Bu uygulama sayesinde hem sağlıklı bir yaşam biçimine sahip olabilir hem de sosyal bir amaca aracı olabiliriz. Böylece attığımız adımlar ve çevirdiğimiz pedallar hem bize hem de ihtiyaç sahiplerine fayda güdecektir.

Charity Miles uygulamasını Android üzerinden indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Chrity Miles uygulamasını IOS üzerinden indirmek için buraya tıklayınız.

Chrity Miles ile ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu “Kilometreler Yardıma Dönüşsün:Charity Miles” gibi çocuklar ve ebeveynler için eğlenceli ve yararlı diğer tüm etkinliklere, web sitelerine, uygulamalara, yarışmalara, videolara, haberlere ve oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.