24/11/2021

Dijital Kütüphanem

ile Arfbot

Bazen bazı kitapları çok merak ederiz ama o an elimizde olmadığı için kitabı okuyamayabiliriz. Ya da okunacak kitaplarımız bittiğinde yeni kitaplar alana kadar vaktimizin boşa geçmesini istemeyiz. Biliyoruz ki devir; dijital devri. Artık aklımıza gelen her nesnenin dijitalde de bir çeşidi veya sanal ortamda yeri var. Neden kitaplar içinde bir dijital ortam yani dijital bir kütüphane olmasın ki?

Bizimle aynı düşüncede olup bunu sanal çevreye entegre eden bir yayıneviyle karşınızdayız.

“Çamlıca Çocuk Yayınları” “Dijital Kütüphanem” adıyla çocuklara ücretsiz ve birçok kitabı okumaya sunmaktadır. İçerisinde hikaye kitapları, dergiler ve bilimsel aktivitelerin bulunduğu bu platformda kitap ve dergiler üzerinde de yaş aralığı bulunmaktadır. Kendinize uygun olan kitabı veya dergiyi seçerek okuma keyfini yaşayabilirsiniz.

Dijitalde olmasına rağmen kitap sayfası çevirme efektini eklemeleri de okuma keyfinize keyif katmaktadır.

Çamlıca Çocuk Dijital Kütüphanesine ulaşmak ve okumaya başlamak için tıklayınız.

Bu “Dijital Kütüphane” ve çocuklar için eğlenceli diğer tüm etkinliklere, web sitelerine, uygulamalara, yarışmalara,videolara, haberlere ve oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Arfbot Çocuklara Özel Arama Motoru ©️ Artık Türkçe!
Çocuk dostu, akıllı, ücretsiz ve güvenli Türkçe arama motoru Arfbot yurt dışındaki başarılı örneklerinden sonra sonunda Türkiye’de!