Doki watch
23/12/2021

Akıllı Saatim: Doki Watch

ile Arfbot

Dünya büyüyor, büyüdükçe de gelişiyor. Peki büyüdükçe tehlikeleri de artıyor mu? Ailemize ulaşamadığımız da ya da onlar bize ulaşamadığında korkuyor muyuz? Gelin bu korkumuzu ve korkumuz için çözüm önerimizi bir saat yardımı ile nasıl çözebileceğimize hep beraber bakalım.

Gelişen dünya her ne kadar telefonlarımızı, tabletlerimizi  ve tüm akıllı cihazlarımızı yanımızda bulundurmaya bizleri zorunlu kılsa da, belirli bir yaş altı için ebeveynler hala telefon ya da herhangi bir teknolojik aleti çocuklarına almakta çekinmektedirler. Fakat bu durum ebeveynlerin çocuklarından haber alamamasına bu sebeple de onlardan uzak kaldıklarında stres ve kaygı gibi durumları yaşamalarına yol açmaktadır. Ebeveyn gözüyle baktığımızda, çocuğumuzun bize ihtiyacı olduğu bir anda ulaşamaması sanırım yaşayabileceğimiz en büyük korkulardan biri olabilir.

Peki telefon olmadan çocuğumuza nasıl ulaşabiliriz?

Son zamanlarda da sık sık gördüğümüz akıllı saatler aslında bu problemi çözmektedir. Doki Watch da akıllı saatlerden biridir. Fakat çocuklara özgü en donanımlı saat olması sıfatını taşımakla beraber ‘’Dünyanın en gelişmiş akıllı saati’’ olarak piyasada yerini almaktadır.

Doki Watch, görüntülü arama yapma, ses kaydı atma, GPS kontrolü yapma, aynı saate sahip arkadaşlarla eşleşme ve acil durum anında ebeveynlere bildirim gönderme özellikleriyle ‘’Dünyanın en gelişmiş akıllı saati’’ ünvanını çok verimli bir şekilde taşımaktadır. Ayrıca ebeveynler çocukları için güvenli alan oluşturabilmekte ve bu alanın dışına çıkıldığında da uyarı alabilmektedir.

8 Dokiwatch ideas | smart watch, wearable phone, kids
Doki Watch Akıllı Saat

Dokunmatik ekrana sahip olmasıyla beraber, 15 kişilik rehber hakkı da sunmaktadır. Sms, sesli mesaj gönderimi ve konum paylaşımı sayesinde de bir akıllı telefondan farkı kalmamaktadır.

Çağımızın en büyük problemi olan iletişim kuramamayı küçük yaşlardan itibaren çözmemizi sağlayan Doki Watch ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Doki Watch bilgilendirme videosunu da aşağıdaki ekten izleyebilirsiniz.

Bu “Akıllı Saatim:Doki Watch” gibi çocuklar için eğlenceli ve yararlı diğer tüm etkinliklere, web sitelerine, uygulamalara, yarışmalara, videolara, haberlere ve oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Arfbot Çocuklara Özel Arama Motoru ©️ Artık Türkçe!
Çocuk dostu, akıllı, ücretsiz ve güvenli Türkçe arama motoru Arfbot yurt dışındaki başarılı örneklerinden sonra sonunda Türkiye’de!