14/11/2022

Little Alchemy 2: Küçük Simyacı Olmaya Ne Dersin?

ile Arfbot

https://littlealchemy2.com Eğlenerek ve öğrenerek küçük simyacı olmaya ne dersin? Adından da anlaşılacağı gibi, bu web sitesi farklı maddeleri karıştırarak yeni bir şeyler elde etmek üzerine kurgulanmıştır. Maddenin 4 temel unsuru: Toprak, Ateş, Su, Hava. Amaç mümkün oldukça çok sayıda nesne yaratmak. Örneğin toprak ve ateş birleşirse lav olur, lav ve su birleşirse obsidyen olur gibi. Bu şekilde maddenin 4 temel unsurunu karıştırarak sürekli yeni maddeler buluyorsunuz.

Little Alchemy 2 oynamak için, birleştirmek istediğiniz öğeleri sağdaki menüden orta ekrana sürüklemeniz yeterlidir. Ardından, ikisini birleştirmek için bir nesneyi diğerinin üzerine sürükleyin. Geçerli bir kombinasyon sizi yeni öğelerle ödüllendirerek ansiklopedide tarifin oluşmasını sağlar. İlerlemenizi takip etmek ve keşfettiğiniz öğeleri okumak için ansiklopediyi kullanabilirsiniz. Little Alchemy’nin nasıl çalıştığını anlamanız için işte bazı temel bileşenler:

  • Ateş + Buhar = Hava
  • Toprak + Hava = Toz
  • Toprak + Ateş = Lav
  • Dünya + Lav = Volkan
  • Ateş + Taş = Metal

Bu “Little Alchemy 2: Küçük Simyacı Olmaya Ne Dersin?” gibi çocuklar ve ebeveynler için eğlenceli ve yararlı diğer tüm içeriklere arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Diğer blog yazılarımız için; tıklayınız.