04/11/2021

MentalUP : Eğlenceli Gelişim Serüveni

ile Arfbot

MentalUp ,bilimsel, eğlenceli ve öğretici egzersiz, oyunlarla çocukların potansiyellerini geliştirmek, bu gelişimi takip etmek ve eğlendirirken öğretmek için ortaya çıkan hem ebeveynlerin hem de öğretmenlerin gönül rahatlığıyla önerdiği bir uygulamadır.

Uygulamayı cihazımıza indirdiğimizde ilk olarak hesap girişi yapacağımız veya misafir olarak devam edeceğimiz ekranı, ardından da ‘’Hedeflenen Gelişim Alanları’’ adlı ekranı karşımıza çıkarıyor. Karşımıza çıkan kategorilerden uygulamayı indirme amacımıza göre birini seçip devam ediyoruz. Daha sonra karşımıza ‘’Seviye’’ ekranı geliyor ve buradan da yaşımıza göre olan yaş aralığını seçiyoruz. Yaş aralık kategorisinin en altında yer alan ‘’Yetişkin’’ kısmı da uygulamanın içeriklerinin yetişkin seviyesinde de olabileceğini bizlere anlatıyor. Yaş kategorisini de geçtikten sonra ‘’Mevcut Beceriler’’ ekranı karşımıza geliyor ve kendimize göre buradaki soruları cevaplıyoruz. Son aşamada ise uygulama verdiğimiz cevaplara göre günlük egzersiz planımızı ortaya çıkarıyor. Plan oluştuktan sonra seviye seviye ilerleyebileceğimiz bir haritayı ve haritayı bize anlatan bir karakteri de karşımıza sunuyor. Böylece MentalUp serüvenimiz başlamış oluyor. Sadece dijital alanı değil spor faaliyetlerini de destekleyen uygulamada, egzersiz kısmına dokunduğumuzda dört karakterden birini spor arkadaşı olarak seçmemiz isteniyor ve böylece bize özel hazırlanan sürede fiziksel egzersizlerimizi de yapabiliyoruz.

Hem bilişsel hem de fiziksel açıdan gelişimi destekleyen MentalUp uygulaması, seviyeleri ‘’Kısıtlı’’ ve ‘’Premium’’ şeklinde ayırmaktadır. Uygulama için satın alma işlemi yapmak istemiyorsak ‘’Kısıtlı’’ seçeneğinden de devam etmemiz mümkündür.

TÜBİTAK destekli, pedagojik ürün sertifikalı, YTÜ onaylı ve reklamsız şekilde karşımıza çıkan,aynı zamanda Washington University in St. Louis, Troy ve Indiana gibi uluslararası üniversitelerin de önerdiği ödüllenmiş bir uygulamadır.

Hem bilgisayarda hem tablette hem de telefonda kullanılabilmesiyle de kullanıcılara kullanım özgürlüğü sağlamaktadır.

Uygulamayı bilgisayarınızdan kullanmak için tıklayınız.

IOS üzerinden indirmek için tıklayınız.

Android üzerinden indirmek için tıklayınız.

Bu “MentalUP” uygulaması ve çocuklar için güvenli diğer tüm web siteleri, uygulamalar, videolar, haberler, oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Arfbot Çocuklara Özel Arama Motoru ©️ Artık Türkçe!
Çocuk dostu, akıllı, ücretsiz ve güvenli Türkçe arama motoru Arfbot yurt dışındaki başarılı örneklerinden sonra sonunda Türkiye’de!