02/12/2022

Öğretmen Onaylı Uygulamalar: Lego Life

ile Arfbot

Lego Life çocukların yaratıcılığını geliştirmek için tasarlanmış güvenli bir çocuk uygulamasıdır. Çocuğunuz yaptığı tasarımları, tamamen ücretsiz olan bu çocuklara özel uygulamada, diğer çocuklarla paylaşabilir, Emoticon’lar ve moderatörler tarafından denetlenen yorumlar ile diğer Lego tasarımcılarından ilham alabilir ve onlarla etkileşim kurabilir. Lego yapım fikirleri, bulmacalar, quizler ve öğretici oyunlar ile çocukların eğitimine katkıda bulunan Lego Life çocukların yaratıcılığını besleyen eğlence dolu bir sosyal ağdır.

Lego Life ile çocuğunuz:

  • Lego Mini Figür Avatar gerecini kullanarak kendisine bir avatar oluşturup profilini güvenli, anonim bir rumuzla kişiselleştirebilir.
  • Uyumlu telefonlardaki artırılmış gerçeklik özelliğini kullanarak avatarını canlandırabilir.
  • Ebeveyn tarafından hesap onaylandıktan sonra tasarımlarının resimlerini Lego Life topluluğuyla paylaşabilir.
  • Emoticon ve çıkartmalarla, topluluktaki diğer genç Lego tasarımcıları ile güvenli sosyal ağ üzerinden sohbet edilebilir.
  • Öğretici oyunlar ve quizler ile heyecan dolu Lego eğitim görevlerine girebilir ve tasarım ile dekorasyon aktivitelerinde bulunabilir.

Öğretmen onaylı olduğundan dolayı ailelerin güvenlik açısından endişelenmesine gerek yok. Oyun reklam içermiyor. Oyun tasarlanırken çocuklarla beraber test edilerek tamamlanmıştır. Kişisel verileriniz korunur.

İndirmek için; Tıklayınız

Bu “Öğretmen Onaylı Uygulamalar: Lego Life” gibi çocuklar ve ebeveynler için eğlenceli ve yararlı diğer tüm içeriklere arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Diğer blog yazılarımız için; tıklayınız.