06/08/2022

Öğretmen Onaylı Uygulamalar: MiniYo Gezegenler

ile Arfbot

MiniYo Gezegenler uygulaması içerisinde, bütün gezegenlere ait birçok eğitici içerik bulunuyor. Her gezegen yapılması gereken başka bir görevle dolu. Uzaya dair birçok eğitici içeriğe sahip. Görevleri tamamlarken hem gezegenlere dair birçok bilgi edinebilir, hem de eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Görevler arasında gezegeni koruma, alev toplarından kaçma, karaktere ulaşma, takımyıldızları birleştirme, gezegenden madde toplama gibi çeşitli içerikler var. Ayrıca yapboz, hafıza oyunu, öğren modülü ve şarkı söyle ve dinle gibi içeriklerle zeka oyunları da mevcut. Giydirme ve boyama gibi eğlenceli içerikleri de barındırıyor.

Öğretmen onaylı olduğundan dolayı ailelerin güvenlik açısından endişelenmesine gerek yok. Oyun reklam içermiyor. Oyun tasarlanırken 9-12 yaş arası çocuklarla beraber test edilerek tamamlanmıştır. Kişisel verileriniz korunur.

İndirmek için; tıklayınız.

Bu “Öğretmen Onaylı Uygulamalar: MiniYo Gezegenler” gibi çocuklar ve ebeveynler için eğlenceli ve yararlı diğer tüm içeriklere arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Diğer blog yazılarımız için; tıklayınız.