Messanger Kids
27/02/2023

Çocuklara Özel Mesajlaşma: Messenger Kids

ile Arfbot

Facebook tarafından çıkartılan Messenger uygulamasını daha önce birçoğumuz duymuşuzdur. Peki Messenger Kids’i de biliyor muyuz? Yetişkinliklerin sanal sohbet uygulama sayıları oldukça fazla iken  çocuklar için güvenli konuşma uygulamaları o kadar fazla değil. Tam da bu sebeple Messenger Kids uygulamasını sizlerle incelemek istedik.

Gelişen teknoloji ve değişen hayat şartları sohbet etmeyi ve insanlarla vakit geçirmeyi mobil cihazlarla sınırlandırdı diyebiliriz. Artık birbirimize fotoğraf gönderirken, konum paylaşırken ya da mesajlaşırken telefon üzerindeki konuşma uygulamaları sayesinde tek tık ile halledebiliyoruz. Ama tabi ki yetişkinlere sunulan konuşma uygulamaları ile çocuklara sunulanlar bir olmayacağı için çocuklar için alternatif uygulamalar geliştirilmelidir. O uygulamalardan biri de bugün konumuz olan Messenger Kids uygulaması.

Çocuklar için güvenli mesajlaşma uygulaması – Teknolojik Anneler
Messenger Kids Uygulaması

Messenger Kids ?

Messenger Kids tamamen çocuklara özgü hazırlanmış ücretsiz görüntülü konuşma ve sohbet etme uygulamasıdır. Çocuklar için tasarlanan ve ebeveyn kontrolünden geçen bu uygulama reklam ve uygulama içi satın alma özelliği barındırmıyor. Bu sayede de çocuklar herhangi bir yanlış alışveriş yapamıyor. Çocuklar uygulamada arkadaş listesi yapabiliyor ve ebeveynlerde bu liste yönetebiliyorlar. Aynı zamanda çocuklara filtreler, çıkartmalar ve oyunlar gibi özellikler de uygulamanın içinde bulunuyor.

Facebook Launches New Messenger App For Young Kids In The US - What Could  Possibly Go Wrong?

Çocuklar Messenger Kids uygulaması sayesinde hem arkadaşlarıyla sohbet edebiliyor hem görüntülü konuşabiliyor hem de oyunlar oynayabiliyor. Tamamen çocuklara özgü olan bu uygulama çocuk güvenliğini ön planda tutuyor. Belirtmek isteriz ki uygulamayı kullanmak için herhangi bir telefon numarasına gerek yoktur.

Messenger Kids uygulamasını Android üzerinden indirmek için tıklayınız.

Messenger Kids uygulamasını IOS üzerinden indirmek için tıklayınız.

Messenger Kids ile ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu “Special for Kids: Messenger Kids” gibi çocuklar için eğlenceli ve yararlı diğer tüm etkinliklere, web sitelerine, uygulamalara, yarışmalara, videolara, haberlere ve oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.