24/10/2021

Stack the Countries: Küçük Kaşiflerin Dünyası

ile Arfbot

Stack the Countries, çocukların coğrafya, atlas, konum ve dünya bilgilerini geliştirmeyi amaçlayan bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde çocuklar küçük yaştan itibaren ülkeleri, ülkelerin başkentlerini, konum bilgilerini ve atlas üzerindeki yerlerini çok verimli bir şekilde öğrenmektedirler.

Uygulama,ülkelerin komşularını, bayraklarını, resmi dilini, büyük şehirlerini, kıtasını, sınır komşularını ve ülke şeklini çocuklara eğlenceli bir şekilde öğretmeyi amaçlarken aynı zamanda da çocukların genel kültürlerine katkıda bulunmaktadır. Küçük kaşiflerin kendilerini hem bilgi hem de genel kültür açısından geliştirebileceği bu uygulama Android ve IOS uygulama mağazalarında bulunmaktadır.

Sadece oyun oynamak yerine oynarken öğrenmeyi teşvik eden bu donanımlı ve geniş içerikli uygulamayı indirip hem dünyayı keşfedebilir hem de eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

IOS üzerinden indirmek için tıklayınız.

Android üzerinden indirmek için tıklayınız.

Bu “Stack the Countries” uygulaması ve çocuklar için güvenli diğer tüm web siteleri, uygulamalar, videolar, haberler, oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Arfbot Çocuklara Özel Arama Motoru ©️ Artık Türkçe!
Çocuk dostu, akıllı, ücretsiz ve güvenli Türkçe arama motoru Arfbot yurt dışındaki başarılı örneklerinden sonra sonunda Türkiye’de!

ArfBot.com