22/07/2022

ArfBot Oyun Nedir? Çocuklar İçin Önemi

ile Arfbot

ArfBot oyun nedir? Hangi oyunlar vardır? Kimler tarafından üretilmiştir?

ArfBot Oyun Nedir?

Eğitim verdiğimiz öğrencilerimiz tarafından üretilen oyunları sergilediğimiz sayfadır. Geleneksel hale getirdiğimiz ‘Arfbot Oyun Kodlama Yarışması’ıyla birlikte, jüri olan tarafımıza gönderilen oyunların sunulduğu sayfadır. ArfBot.com‘a girdiğiniz zaman karşınıza çıkan blog, harita, video sayfalarının arasında ArfBot Oyun sayfası da bulunmaktadır. Oyun kodlama yarışması için dersler verildikten sonra, rekabet etmek için öğrenciler tarafından meydana getirilen oyunlar bulunur.

Hangi Oyunlar Vardır?

Yarışmaya katılan öğrencilerin üretmiş olduğu oyunlar vardır. Oyunların içeriği tamamen güvenli interneti amaçlayan içeriklerdir. Macera, zeka, aksiyon, parkur, strateji gibi birçok çeşitli alanda oyunlar mevcuttur. Size göre en cazip olan oyun kategorisinden, istediğiniz oyunu seçerek güvenli ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Bazı Örnek Oyunlar:

Kimler tarafından Üretilmiştir?

En küçüğü 8, en büyüğü 14 yaşında olan öğrenciler tarafından üretilmiştir. Dijital çağın gelmesi ile birlikte internetin tüketici tarafından çıkıp, üretici tarafına geçmek isteyen öğrencilerin baş yapıtlarıdır. Her alanda gelişerek, başarılı ve güzel bir gelecek için kendilerini çocuk yaştan itibaren hazırlayan bireyler tarafından üretilmiştir.

Bu “ArfBot Oyun Nedir? Çocuklar İçin Önemi” gibi çocuklar ve ebeveynler için eğlenceli ve yararlı diğer tüm içeriklere arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Diğer blog yazılarımız için; tıklayınız.