07/08/2022

Öğretmen Onaylı Uygulamalar: SpriteBox Code Hour

ile Arfbot

Koş ve kodlamaya atla!

Keşfetmeyi ve kodlamayı öğrenmenin bir karışımı olan bir bulmaca oyunudur. SpriteBox benzersiz bir bulmaca platform oyunudur. Oyunda takip edilmesi gereken talimatları siz verirsiniz. Benzersiz dünyalarda ilerlersiniz. Sprite’ın arkadaşlarına yardım edersiniz. Maceranız sırasında komutları sıralamayı, parametreleri değiştirmeyi, mantık hatalarını ayıklamayı ve sorunları çözmek için basitten karmaşığa döngüler kullanmayı öğreneceksiniz.

Simge tabanlı kodlamayı kullandıktan sonra, gerçek Java sözdizimini kullanarak SpriteBox oynamayı seçebilirsiniz. Blockly’nin tasarımına dayanan tamamen yeni bir yaklaşım olan Java modu gerçek koda benziyor. Mobilde etkileşim için özel olarak oluşturulmuş önceden ayarlanmış bir komut listesi kullanarak, Java kodunun gerçek dünyada nasıl göründüğünü keşfedebilirsiniz. SpriteBox, çözülmesi gereken 20 bulmaca ve toplanacak 150 yıldızla birlikte gelir. Meydan okumaya hazır mısınız?

İndirmek için; tıklayınız.

Bu “Öğretmen Onaylı Uygulamalar: MiniYo Gezegenler” gibi çocuklar ve ebeveynler için eğlenceli ve yararlı diğer tüm içeriklere arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Diğer blog yazılarımız için; tıklayınız.