17/12/2021

Arfbot.com ve Yapay Zeka Eğitimi

ile Arfbot

Dijital Çağ Atölyesi tarafından geçtiğimiz pandemi döneminde ortaya çıkan çocukların güvenli bir şekilde arama motoru kullanmasını kendisine hedef olarak belirleyen Arfbot.com arama motorumuz ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Techbridge Kuzey Yıldızı’nda düzenlenen yapay zeka eğitimine katıldık.

Yapay zeka destekli arama motorumuz Arfbot.com henüz beta testlerinde olsa bile ulaştığı okul, öğretmen ve öğrenciler açısından değerlendirildiğinde kayda değer bir başarıya imza atmıştır.Yapay zekası sayesinde aramalarında her zaman öğretici, merak uyandırıcı, eğlenceli ve en önemlisi güvenli bir şekilde sonuçlar sunmakta küçük yaştan yetişkinlere kadar geniş kitlelere ulaşmaya  devam etmektedir.

Sadece arama motoru olarak kalmayıp içerisinde yayınlanan blog yazılarıyla da çocuklar için güvenli, eğitici, eğlenceli ve kullanışlı birçok uygulamayı ve web siteyi paylaşmakta, güncel haber, yarışma ve etkinliklere de yer vermektedir.

Yapay zeka destekli arama motorumuz Arfbot’a değer verip bu eğitime davet eden Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, Belediye Başkanı Sn. Mansur Yavaş’a ve Yapay Zeka Derneği Başkanı Prof. Dr. Ali Serhan Koyuncugil’e verdikleri değerli bilgiler karşısında teşekkür ederiz.

Son olarak büyük bir özveriyle her zaman desteğini hissettiren ve mükemmel başarıla imza atan Dijital Çağ Atölyesi ve ekibine şükranlarımızı sunar, dijital ve teknoloji yolculuğunda uzun yolculuklar dileriz.

Bu “Arfbot.com ve Yapay Zeka Eğitimi” gibi çocuklar için eğlenceli ve yararlı diğer tüm etkinliklere, web sitelerine, uygulamalara, yarışmalara, videolara, haberlere ve oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Arfbot Çocuklara Özel Arama Motoru ©️ Artık Türkçe!
Çocuk dostu, akıllı, ücretsiz ve güvenli Türkçe arama motoru Arfbot yurt dışındaki başarılı örneklerinden sonra sonunda Türkiye’de!