18/12/2021

Bir Dolap Kitap

ile Arfbot

Yetişkinler için çok fazla kitap yorum ve içerik sayfaları varken çocuklar için neden yok diye hiç düşündünüz  mü ?

Sayısız çocuk kitabı varken neden bu kitapları anlatan yorumlayan birileri olmasın?

‘’Bir Dolap Kitap’’ web sitesi, çocuk kitaplarının sesi olmuş okunması gereken ve yeni çıkan kitapları web sitelerinde paylaşıp kitap içeriğine dair yorumlar  ve bilgilendirmeler yapmaktadırlar.

Web sitelerini yaş kategorisine ayırıp her yaşa uygun zengin içerikler paylaşmaktadırlar. Ayrıca bazı kitaplarının içeriğini de video ile desteklemektedirler.

Bununla beraber pazar sabahları yayın yaptıkları çocuklara özel bir radyoları da mevcuttur. BTK radyosunda kitap içeriklerini anlatmakta yer yer de dergi tanıtımları yapmaktadırlar.

Çocuklar için güvenilir ve temiz içerikli kitapların paylaşıldığı, sosyal mesaj içeren ve aktif olarak yayınlara devam eden Bir Dolap Kitap web sitesine buradan ulaşabilir güncel kitap ve içeriklerini takip edebilirsiniz.

Bu “Bir Dolap Kitap” gibi çocuklar için eğlenceli ve yararlı diğer tüm etkinliklere, web sitelerine, uygulamalara, yarışmalara, videolara, haberlere ve oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Arfbot Çocuklara Özel Arama Motoru ©️ Artık Türkçe!
Çocuk dostu, akıllı, ücretsiz ve güvenli Türkçe arama motoru Arfbot yurt dışındaki başarılı örneklerinden sonra sonunda Türkiye’de!