18/12/2021

Hakan Abi ve Gitarı Boncuk

ile Arfbot

Hem güne güzel başlamak hem de enerji dolu şarkılarla eğlenmek ister misin?

Sana en uygun şarkılarla dans etmeye ne dersin?

Son zamanlarda çok fazla şarkı çıksa da biliyoruz ki içerik olarak çocuklar için uygun şarkılar değil. Hem güvenilir hem de içerik olarak doğru hareketler yapmaya yön veren şarkıların bulunduğu aynı zamanda da herhangi bir yere gitmeden evde spor yapıp dans etmeye teşvik eden ‘’Hakan Abi ve Gitarı Boncuk’’ adlı Youtube kanalı Arfbot.com’un önerebileceği kanallar arasına girdi.

“Hakan Abi ve Gitarı Boncuk” Youtube kanalının temel amacı, çocuklara uygun şarkılar üretmek, etkinlikler yapmak ve çocukları evde hareket etmeye teşvik etmektir. Okul öncesi sabah sporu ve dans videolarıyla birlikte hem günümüze enerji katmakta hem de uzun süre hareketsiz kalmaktan bizleri uzaklaştırmaktadır.

Ayrıca kız çocuklarının daha fazla roman kahramanlarında yer almasını desteklemektedir ve bu konseptle ortaya çıkan ‘’Neşe Mutsuzgil’’ kitabına da şarkı yapmıştır.

Güne güzel başlayıp enerji dolu bir gün geçirmek için ya da hafta sonu evde kendinize uygun şarkılarla dans etmek için ‘’Hakan Abi ve Gitarı Boncuk’’ Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Bu “Hakan Abi ve Gitarı Boncuk” gibi çocuklar için eğlenceli ve yararlı diğer tüm etkinliklere, web sitelerine, uygulamalara, yarışmalara, videolara, haberlere ve oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Arfbot Çocuklara Özel Arama Motoru ©️ Artık Türkçe!
Çocuk dostu, akıllı, ücretsiz ve güvenli Türkçe arama motoru Arfbot yurt dışındaki başarılı örneklerinden sonra sonunda Türkiye’de!