07/12/2021

Çocuk Instagramı

ile Arfbot

Çevremize dönüp baktığımızda 20 kişiyle karşılaşsak ve onlara  “ Instagram hesabınız var mı ?” diye sorsak çok yüksek ihtimalle 20 kişiden en az 15’i bu soruyu evet olarak cevaplayacaktır. Peki kullanımı bu kadar yaygın olan bu sosyal medya uygulaması çocuklar için ne kadar uygun?

Biliyoruz ki sosyal medyada bir hesaba sahip olabilmek için birçok kişisel bilgimizi paylaşmamız gerekmekte. Bu sebeple de birey, eğer 13 yaşından küçükse aile kontrolünde hesabını açabilmektedir. Tam da bu sorun sebebiyle Instagram yeni bir çalışmaya imza atmaktadır.

13 yaşından küçük çocukların da rahatlıkla kullanabileceği ve herhangi bir zararlı içerik veya reklam görmeden aktif olabilecekleri çocuklara özel Instagram, yeni yılın ilk yarısında kullanıma açılacak.

Yetişkin dünyasının daha kontrollü bir şekilde çocuklara sunulması, çocukların dijitaldeki güvenliğini artırmakla birlikte ailelerinde güvenini kazanacaktır.

Bu “Çocuk Instagramı” ve çocuklar için eğlenceli ve yararlı diğer tüm etkinliklere, web sitelerine, uygulamalara, yarışmalara,videolara, haberlere ve oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Arfbot Çocuklara Özel Arama Motoru ©️ Artık Türkçe!
Çocuk dostu, akıllı, ücretsiz ve güvenli Türkçe arama motoru Arfbot yurt dışındaki başarılı örneklerinden sonra sonunda Türkiye’de!