çocukla sinema
03/01/2022

Sinema Galerisi:Çocukla Sinema

ile Arfbot

Evde kaldığımızda, arkadaşlarımızla buluştuğumuzda, canımız sıkıldığında vb. anlarda bazen yapacak aktivite bulmakta güçlük çekeriz. Sonra bir karar verip film izlemeyi tercih edebiliriz. İnternet üzerinde çok sayıda film sitesi olması bazen film seçmemizde zorluk çekmemize sebep verebilir. Özellikle de yetişkinler için çok sayıda film sitesi mevcutken çocuklar için aynı durum geçerli değildir. Yetişkinlerin girmesinin uygun olduğu web siteleri ne yazık ki çocuklar için uygun değildir.

Peki çocuklar için önerebileceğimiz web sitesi mümkün değil midir? Tabi ki mümkün. “Çocukla Sinema” web sitesini hep beraber inceleyelim.

“Çocukla Sinema” nedir ?

Tıpkı Netflix, Blu Tv vb. film- dizi platformları gibi olan, onlardan farklı olarak sadece çocuklara özgü olan bir web sitedir. Web sitenin içerisinde film, kısa film ve dizi gibi kategori ayrımları mevcuttur. Arama yapma butonu sayesinde de istediğimiz filmi arama imkanımız da vardır. Makaleler ve haberler bölümüyle de hem çocuklarla ilgili bilgilendirici yazılar hem de güncel haberler paylaşılmaktadır. Bir nevi dijital sinema havasına sahip Çocukla Sinema web sitesi çocukların kullanımına oldukça uygundur.

Çocukla Sinema Web Sitesi İçeriği

Web sitesinde çocuklar düşünülürken aileler de unutulmamış. Ailelerin çocuklarla beraber izleyebileceği kategori kategori ayrılmış filmler de mevcut. Böylece aileler çocuklarla aktivite yapmak istediklerinde herhangi bir arayışa girmeden bu web sitesinden yararlanabilirler. 

Sinemadan ayrı olarak da web sitenin içerisinde kitaplarla ilgili videolu içeriklerde paylaşılmaktadır. Örneğin bir videolarında kitaplarla ilgili önerilerde bulunurken diğer bir videolarında da Shrek filmlerinden alınabilecek mesajları paylaşmaktadırlar. Çocukla sinema web sitesine, çocuklarla ilgili aktif paylaşım ve öneriler yapılmasıyla aslında çocuk sosyal medyası da denebilir.

Makaleler

Hem keyifli vakit geçirebileceğimiz hem de içeriği temiz olan “Çocukla Sinema” web sitesi artık film günlerimizin vazgeçilmezi olacaktır diyebiliriz.

Çocukla Sinema web sitesine buradan ulaşabilir, içerik olarak bizim de beğendiğimiz Shrek filmlerinden alınabilecek beş mesaj videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Shrek Filmlerinden Alınabilecek 5 Güzel Mesaj

Bu “Çocukla Sinema” gibi çocuklar için eğlenceli ve yararlı diğer tüm etkinliklere, web sitelerine, uygulamalara, yarışmalara, videolara, haberlere ve oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.