15/02/2022

Her Alandaki Öğretmen: Google Socratic

ile Arfbot

Okul ödevleri bazen sandığınızdan da zor oluyor mu? Birilerine ihtiyacınız olduğu için ödeviniz aksıyor mu? Anlık olarak çözüm bekliyor musunuz? Tüm bu sorulara cevabınız evet ise gelin hep birlikte çözüm önerimizi inceleyelim.

Bazen okulda konuyu ne kadar anlarsak anlayalım verilen ödevleri yaparken eksik olduğumuz noktaları görürüz. O an taze taze problemi çözmek isteyip eksikliği gidermeyi amaçlayabiliriz. Tabi problem oluştuğunda yanımızda problemi çözebilecek kimse yoksa bu durum sandığımız gibi ilerlemeyebilir.

Tam da bu sebeple ortaya çıkarılan Google Socratic uygulaması Google yapay zekası ile desteklenmektedir. Anlık olarak derslerde oluşabilecek problemleri çözmek için vardır. Bir nevi evimizdeki ya da cihazımızdaki öğretmenimiz diyebiliriz. Bu uygulama matematik, geometri, fen, sosyal bilgiler başta olmak üzere birçok branştaki sorularımıza çözüm üretebilir.

Google revamps Socratic app that helps students study with help of AI |  Technology News,The Indian Express

Anlatımlarını videolarla ve sözel konu anlatımlarıyla destekleyen Google Socratic uygulaması öğrencilerin kolay bir şekilde soru çözümlerini anlamasını amaçlamaktadır. Sesli komutla da çalışan Google Socratic uygulaması tamamen güvenilir kaynaklardan çözüm üretmektedir.

Android için Socratic - APK'yı İndir
Google Socratic

Okul hayatının en küçük aşamalarından üniversite sıralarına kadar öğrencilere destek veren Google Socratic uygulamasını ;

Android üzerinden indirmek için tıklayınız.

IOS üzerinden indirmek için tıklayınız.

Bu “Her Alandaki Öğretmen: Google Socratic ” gibi çocuklar ve ebeveynler için eğlenceli ve yararlı diğer tüm etkinliklere, web sitelerine, uygulamalara, yarışmalara, videolara, haberlere ve oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.