09/01/2022

Creative Video Maker: Kizoa

ile Arfbot

Ödevlerinizde sunum ya da slayt yaparken hangi platformları kullanıyorsunuz? Sıradan slayt yapmayı mı yoksa içeriği zengin video gibi görünen sunumlar yapmayı mı tercih ediyorsunuz? Platform seçerken temel kriterleriniz neler oluyor? Kullanım kolaylığı da sizler için önemli mi?

Artan teknolojik imkanlar eskiye oranla çok daha fazla video yapma ya da sunum hazırlama platformlarını bizlere sunmakta. Sayısız video yapma programları arasından bazı kriterleri belirlediğimizde doğru platformları seçmek bizler için daha kolay olacaktır. Uygulamanın kullanım kolaylığı, kullanabileceğimiz zengin içeriğe sahip olması, diğer programlardan farklı olarak yaratıcı özelliğinin bulunması belirleyeceğimiz kriterlerin arasında olabilir. Karmaşık bir yapıdan uzak uygulamalar diğer uygulamalara göre daha çok tercih edilmektedir. Yaptığımız incelemeler sonucunda hem kullanımı kolay hem de zengin içeriğe sahip bir video, sunum yapma platformu keşfettik. Kizoa adlı video yapma programını hep beraber inceleyelim.

Kizoa Nedir?

Kizoa video yapma programı, hem hazır şablonlara sahip hem de bizim yaratıcılığımızı kullanabilmemiz için çalışma alanına sahip bir online platformdur. Üyeliği mecburi olmamakla beraber kullanımı da ücretsizdir. Galerimizde çekmiş olduğumuz fotoğrafları burada kolajlayabilir videoya da dahil edebiliriz. Eklediğimiz yazı ve resimlere hareketlilik katabilir böylece videomuzu daha dikkat çekici hale getirebiliriz. Sayfa geçişlerine geçiş efektleri koyarak da sunumumuzu canlandırabiliriz. Ödev yaparken, iş için sunum hazırlarken ya da bir arkadaşımıza doğum günü için videolar hazırlarken bu uygulamayı rahatlıkla kullanabiliriz. 

kizoa-2
Kizoa Web Sitesi

Uygulamaya ilk girdiğimizde öncelikle yapacağımız çalışma için bir tasarım taslağı seçiyoruz ya da bunu kendimiz tasarlıyoruz. Ardından cihazımızdan ya da sosyal medya hesaplarımızdan ilgili resimleri seçiyoruz ve istediğimiz şekilde sıraya koyuyoruz. Daha sonra konuyla ilgili yazılar ekleyip efektler ve geçişler eklemeyi de unutmuyoruz. Yaptığımız çalışmanın arkasına müzik de ekleme imkanımız bulunmakta. Son dokunuşları yapıp çalışmamızı bitirdikten sonra cihazımıza çalışmamızı kaydediyoruz ve işte hem yaratıcı hem de dikkat çekici projemiz hazır. 

Ücretsiz 5 Online video düzenleme sitesi - İnceleCo
Kizoa

Ayrıca Kizoa’nın Türkçe diline sahip olduğunu ve 15.00-19.00 saatleri arasında da müşteri hizmetleriyle konuşabilme imkanını da belirtmek isteriz.

Birbirinden güzel video içeriklerini tasarlamak ve çevrenizle paylaşmak için Kizoa uygulamasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Android cihazınıza indirmek için tıklayınız.

IOS cihazınıza indirmek için tıklayınız.

Kizoa uygulamasıyla ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kizoa Video

Bu “Video Maker: Kizoa” gibi çocuklar için eğlenceli ve yararlı diğer tüm etkinliklere, web sitelerine, uygulamalara, yarışmalara, videolara, haberlere ve oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.