lumi
01/01/2022

Digital Instrument :LUMI

ile Arfbot

Müzik dinlemeyi hepimiz severiz peki ya müzik yapmayı? Müzik yapmak ve bir enstrümanı çalmayı öğrenmek hepimizin deneyimlediği fakat devam ettirmediği bir heves olarak kalmaktadır. Oysa müzik dinlemek kadar müzik yapmak ya da bir enstrümanla ilgilenmek de insan ruhuna iyi gelenler aktiviteler arasındadır. Hem kısa sürede öğrenmek hem de kalıcı olmasını sağlamak için yollar aramak enstrümanlarla aramızı iyileştirebilir. Gelişen teknolojinin katkılarıyla bir çok enstrümanda dijitalleşmiş ve ulaşılması kolay hale gelmiştir.

Bu bahsettiğimiz belki de adına dijital enstrüman diyebileceğimiz projenin adı : LUMI

Lumi nedir?

Lumi bir orga benzeyen şekliyle her yere taşınabilir boyutta enstrümandır.Tuşlarıyla entegre bir mobil uygulaması vardır. Bu mobil uygulaması sayesinde enstrüman çalmayı öğretir ve deneyimleme yapmamıza yardımcı olur. Sanal sınıfları sayesinde kısa derslere katılmamız sağlanır ve enstrümanlara karşı sıfır bilgimiz olsa bile bizlere bu konuda destek sağlar.

Lumi rengarenk ışıklara sahip dijital bir enstrümandır. Renkleriyle mobil uygulaması da uyumlu olduğu için uygulama üzerinden ritimleri ve notaları takip etmek çok daha rahat olacaktır. Geniş kütüphanesiyle istediğiniz şarkıyı kendi Lumi enstrümanınızla çalabilir, dünyaca ünlü şarkılara eşlik edebilirsiniz.

Dijital enstrüman Lumi hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilir, ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu “Digital Instrument” gibi çocuklar için eğlenceli ve yararlı diğer tüm etkinliklere, web sitelerine, uygulamalara, yarışmalara, videolara, haberlere ve oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.