neal fun
22/02/2022

Neal.fun: Eğlence ve Bilginin Eşsiz Uyumu  

ile Arfbot

Bazen çevremizden çok ilginç bilgiler duyarız. Hatta duyduktan sonra bu bilgileri nereden öğrendiklerini de düşünürüz. Sayısız kitap okumak, yararlı web sitelerini kullanmak, gazete dergi gibi bilgi üzerine yararlı kaynakları kullanmak bu bilgilere erişimin bir yoludur. Peki daha eğlenceli uygulamalar kullanarak hem güncel hem genel kültür hem de kendi yaşadığımız sürelere dair bilgilere bir web sitesi üzerinden ulaşmak nasıl olurdu? Üstelik ayrı ayrı platformlara girmek yerine tek bir web sitesi üzerinden tüm bunlara erişim sağlamak mümkün.  

Gelin hep birlikte bu bilgi donanımlı olan Neal.fun web sitesini inceleyelim.  

Neal.fun web sitesi birbirinden ilginç bilgileri bulabilirsiniz. Üstelik sadece tarihe ya da genel kültüre uzanan bilgileri de değil. Mesela doğduğunuz günden beri ne kadar süre uyudunuz, dünya kaç kez döndü, kaç kere nefes aldınız, göz kırptınız gibi bilgilere de ulaşmak mümkün.  

Hafıza testlerini de içinde bulunduran web site günlük hayatta sık sık duyduğumuz ve gördüğümüz logoların çizimlerini çizmemizi beklemektedir. Hem eğlenirken hem de günlük hayat hafızamızı test edebiliriz.  

Bebek haritası sayesinde dünya haritası üzerinde o an hangi ülkede dünyaya yeni bir bebeğin geldiğini yanan sarı ışık ile anlamak mümkündür. 

Uzayın boyutu sekmesiyle mouse ve sağ-sol yön tuşlarını kullanarak gezegenler ve toz bulutları arasında gezmek ve boyutlarını anlamak da mümkündür. Gerçeğe en yakın hallerindeki görselleriyle bizi gerçek bir evren yolculuğuna çıkarmaktadır.  

Bahsettiklerimizden farklı olarak birbirinden farklı ve donanımlı birçok sekmeye sahip olan bu web site bize her alanda bilgi sunmakla kalmayın zengin görselleri ve efektleri sayesinde de bizi o bilgilerin içinde tutmaktadır.  

Neal.fun web sitesine buradan ulaşabilir, bilgi ve eğlencenin renkli dünyasını keşfedebilirsiniz.  

Bu “Neal.fun: Eğlence ve Bilginin Eşsiz Uyumu” gibi çocuklar ve ebeveynler için eğlenceli ve yararlı diğer tüm etkinliklere, web sitelerine, uygulamalara, yarışmalara, videolara, haberlere ve oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.