05/08/2022

Öğretmen Onaylı Uygulamalar: Movie Adventure Film Stüdyosu

ile Arfbot

Yeni üretilmiş bir oyun olan “Movie Adventure” ile kendi filminizi kendiniz çekebilirsiniz.

Uygulama geliştiricilerinin diğer oyunları olan “Little Fox Music Box” ve Nighty Night” tan, en ünlü karakterleri kendi filminize dahil edebilirsiniz. Filminizi efektlerle özelleştirebilirsiniz. Bir açılış ve kapanış ekleyerek gerçek bir film hazırlayabilirsiniz.

Kolay bir biçimde, zihninizde yarattığınız hikayeyi film haline getirebilirsiniz. Aklınızdaki senaryoyu görselleştirme imkanınız vardır. Bir doğum günü klibi bile hazırlayabilirsiniz.

Uygulamayı kullandığınızda karşılaşacağınız özelliklere gelecek olursak birçok karakter ve arka plan kullanabilirsiniz. Sezgisel navigasyon hissinizi arttırır. İstediğinizi seçebileceğiniz karakterler ve arka planlar 30’un üzerindedir. Dinamik ve özel efektleri kullanabilirsiniz. Hazırladığınız filmleri dışa aktarabilirsiniz. Sosyal medyada ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Oyun geliştiricileri, dijital dünyayı eğlenceli ve nazik bir şekilde tanıtmak ve bu sayede çocuklar için tamamen farklı bir dünyanın kapılarını açmak istediklerini söylüyor.

Oyunda verileriniz gizli tutuluyor.

İndirmek için; tıklayınız.

Bu “Öğretmen Onaylı Uygulamalar: Movie Adventure Film Stüdyosu” gibi çocuklar ve ebeveynler için eğlenceli ve yararlı diğer tüm içeriklere arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Diğer blog yazılarımız için; tıklayınız.