15/08/2022

Pozitif Haber: Köpek Fotoğraflı Pizza Kutuları

ile Arfbot

Pizzacı “Just Pizza & Wing Co.” hayvan barınağından gelen köpeklere yeni sahipler bulmak için hayvan barınağı “Niagara SPCA” ile başarılı bir kampanya başlattı.


Pizzacı işletmecisi Mary Alloy CNN’e verdiği demeçte, “Hayvan barınağından Kimberly LaRussa bir gece bana mesaj attı ve ‘Hey, köpeklerin resimlerini pizza kutularına koymaya ne dersin?’ dedi.” Bu fikre bayılan Mary: “Burada hepimiz hayvan severiz. Hemen işe koyuldum.” dedi.

Müşteriler, hayvan sahiplenmek için hevesli.

Her pizza kutusu artık barınaktan sahiplenilebilir bir köpeğin resmini içeriyor. Pizzacı sahibine göre müşteriler yeni kampanyayı çok seviyor. Sahiplenilen ilk köpek altı aylık bir yavru.

Kampanya 28 Şubat Cuma gününden beri devam ediyor. Cuma ve Pazar günleri arasında şimdiden 500 pizza satılmıştır. Normalde bir haftada 600 ila 800 adet satılıyor. Köpek sahiplenen herkese 50 Euro’luk bir kupon verilecek. Kampanya, barınaktan gelen tüm köpeklerin yeni bir yuvası olana kadar devam edecek. Diğer pizzacılar da yardım etmek istediklerini bildirdiler.

Bu “Pozitif Haber: Köpek Fotoğraflı Pizza Kutuları” gibi çocuklar ve ebeveynler için eğlenceli ve yararlı diğer tüm içeriklere arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.

Diğer blog yazılarımız için; tıklayınız.