Sleep Better
07/01/2022

Sleep Assistant:Runtastic Sleep Better

ile Arfbot

Sabahları dinç uyanmak ve uykunuzu takip etmek ister misiniz? Uyuduğumuz sürede kalp ritmimizin nasıl olduğunu merak ettiğiniz oldu mu? Uykunuzun en hafif olduğu anı biliyor musunuz? Tüm bu soruların cevabını bize verebilecek bir uygulama ile karşınızdayız. ‘’Runtastic Sleep Better’’

Uyku günün yorgunluğunu, telaşını, stresini ve zorluklarını atlatabilmemiz, bir sonraki güne dinç başlayabilmemiz ve dinlenebilmemiz için genellikle gecenin belli bir bölümünü ayırdığımız süreçtir. Fakat bazen hayat telaşımız, okul sınavlarımız, yetiştirmemiz gereken ödevler vb. sebepler uykudan daha az verim almamıza sebebiyet verir. Uykumuzdan tam olarak fayda görebilmemiz için kendimizi uykuya odaklamalı ve zihnimizi dinlendirmeliyiz.

Sabahları birçoğumuz alarm ile uyanmakta ve yetişmemiz gereken yere geç kalmamak için peş peşe beş dakikalık aralıklarla alarmı tekrarlatmaktayız. Uykuya dalmak kadar uyanmaya çalışmak da bir hayli zor olmakta. Peş peşe alarmlar kurmamızın sebebi aslında uyanacağımız saatte uykumuzun durumunu bilmemekten geçmektedir. Mesela sabah 07.00 da kalkmamız gerekiyordur ama uykumuzun en ağır olduğu an o saattir. Oysa tam bir saate alarm kurmak yerine uykumuzun en hafif olduğu anı bilerek belirli bir saat aralığına alarm kurmak bizi o güne daha enerjik ve dinç başlatacaktır.Peki uykumuzun en hafif olduğu anı nereden bilebiliriz? Ya da hangi saatlerde daha verimli uyuduğumuzu ve dinlendiğimizi nasıl öğrenebiliriz?

Bir nevi sağlık ve uyku asistanı olan Runtastic Sleep Better uygulaması sayesinde bu sorularımıza cevap bulabiliriz.

Runtasctic Sleep Better nedir ?

istatistikler
Sleep Better

 Sleep Better uygulaması, Runtastic ekibinin uzun uğraşlar ve uyku deneyleri sonrası ortaya çıkardığı bir uygulamadır. Asıl amaç kişinin verimli ve sağlıklı bir uyku süreci geçirmesidir. Uyurken kendimizden habersizken, bu uygulama sayesinde uyku sürecimizden de haberdar olabiliyoruz. Gece uyku verimliliğimiz nasıldı, kalp ritimlerimiz nasıl ilerledi, farkında olmadan uyandık mı , uykumuzun en hafif olduğu an ne zaman gibi sorularımız uygulama sayesinde cevaplanmaktadır.

runtastic sleep bett

Sabahları belirli bir saate alarm kurmak yerine belirli saat aralığına alarm kurarak uykumuzun en hafif olduğu anda uyanmamıza yardım eden Sleep Better uygulaması güne daha verimli başlamamıza katkı sağlayacaktır.

Uygulamanın yan kollarından biri de günlük yaşamdır. Gün içindeki hareketlerimizi, egzersizlerimizi ve duygu değişimlerimizi ekleyebileceğimiz Fitness uygulaması da mevcuttur. Fitness uygulaması ile Sleep Better uygulamasını aynı anda kullandığımızda uygulama bizim gün içindeki hallerimizden daha iyi bir uyku haritası çıkarabilecektir.

Daha verimli uykular geçirmek ve uygulamayı Android üzerinden indirmek için tıklayınız.

Daha verimli uykular geçirmek ve uygulamayı IOS üzerinden indirmek için tıklayınız.

Runtastic Sleep Better uygulamasıyla ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu “Sleep Assistant: Runtastic Sleep Better” gibi çocuklar için eğlenceli ve yararlı diğer tüm etkinliklere, web sitelerine, uygulamalara, yarışmalara, videolara, haberlere ve oyunlara:

arfbot.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir.